Kookstudio Op Smaak, gevestigd aan Bergweg 28, 7731 AD Ommen, is verantwoordelijk voor de verwerking van de persoonsgegevens zoals weergegeven in deze verklaring.

Kookstudio Op Smaak verwerkt uw persoonsgegeven omdat u deel neemt aan een van onze workshops. Deze gegevens hebben we van u ontvangen bijvoorbeeld via e-mail, telefoon of app. Daarnaast kunnen we uw persoonsgegevens ontvangen via derden, denk hierbij bijvoorbeeld aan uw werkgever.

Persoonsgevens die wij verwerken zijn:

Wij verwerken uw persoonsgegevens voor:

Verstrekken aan derden

Wij verstrekken uw gegevens niet aan derden voor commerciële of goede doelen zonder uw expliciete toestemming.

Wij werken met derden die inzage hebben of kunnen hebben in uw persoonsgegevens, bijvoorbeeld onze systeembeheerder, leveranciers of hostingpartijen van online-software, of adviseurs, zoals de boekhouder, accountant en de belastingadviseur. Als het inschakelen van derden tot gevolg heeft dat zij toegang hebben tot de persoonsgegevens of die zij zelf vastleggen en/of anderszins bewerken, zullen wij met die derden (schriftelijk) overeenkomen dat zij alle verplichtingen van de AVG zullen naleven. Uiteraard zullen wij alleen derden inschakelen van wie wij kunnen en mogen uitgaan dat zij betrouwbaren partijen zijn die adequaat met persoonsgegevens omgaan en overigens de AVG kunnen en zullen naleven. Dit houdt onder meer in dat deze derden uw persoonsgegevens slechts mogen verwerken voor de hiervoor genoemde doeleinden.

In geval van een wettelijke verplichting kan het zijn dat wij uw gegevens aan derden moeten verstrekken.

Gegevens door u verstrekt, verwerken wij niet langer dan nuttig is voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt. Uw persoonsgegevens worden door ons bewaard omdat we moeten voldoen aan de wettelijke bewaarplicht, bijvoorbeeld de fiscale bewaarplicht van in de regel 7 jaar.

We gaan zorgvuldig om met de door u verstrekte informatie. We hebben organisatorische en technische maatregelen genomen die in redelijkheid van ons kunnen worden verlangd, rekening houdend met het te beschermen belang, de stand van de techniek en de kosten van de relevante beveiligingsmaatregelen.

Uw rechten

U heeft recht op inzage, rectificatie of verwijdering van de persoonsgegevens die wij van u hebben zolang dat niet in strijd is met de wettelijke verplichtingen.

Klachten

Mocht u een klacht hebben over de verwerking van uw persoonsgegevens, dan vragen wij u hierover met ons contact op te nemen. Mocht die niet tot een bevredigende uitkomst leiden, dan heeft u altijd het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens; de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacy.

Voor vragen over deze privacy verklaring kunt u contact met ons opnemen.

Kookstudio Op Smaak
Bergweg 28
7731AD Ommen
0655900514
Info@kookstudioopsmaak.nl